Om Mie Hald / Udgivelser

Udgivelser

Her kan du se, hvilke værker, jeg har udgivet. Kommende værker vil også blive lagt op, samt links til, hvor du kan købe bogen. 

Dødsvalsen

Har du nogensinde tænkt over, hvordan du ville reagere, hvis Døden en dag bankede på din dør?
 
Anna, som går i 1. g og har store drømme om at blive noget ved balletten, mistede begge sine forældre som barn, og har nu kun sin storebror Tristan tilbage.
   I den bilulykke, der dræbte deres mor, blev Tristan hjerneskadet og er indlagt på hospitalets neurologiske afdeling. Døden bliver endnu engang nærværende for Anna, da den mystiske Kritanta dukker op og sætter alt i et nyt perspektiv.
   I Dødsvalsen dyster Anna mod Døden i en hæsblæsende og nerveprirrende overjordisk trekamp, som kan koste både hende og Tristan livet. Spørgsmålet er nu, om Anna har modet til at kæmpe med livet som indsats for at redde sin bror, og om hun er stærk nok til at vinde...
 
Dødsvalsen er min debutroman, og udkom d. 1. februar 2016. Den er udgivet af Forlaget Brændpunkt, og du kan læse mere om den, samt købe dit eget trykte eksemplar, i de fleste bogbutikker eller på forlagets hjemmeside, som der er linket til her.
 
Bogen kan findes hos blandt andet Bog&Ide og Saxo.

 

Noveller

Kirsebær

I 2018 blev mit lille værk "Kirkesbær" udgivet på websitet Lapidar. Historien er første kapitel af en længere roman, der slumrende ligger og venter på sin færdiggørelse. Novellen er en sammenstrikning af 3 kapitler og kan læses nedenfor.
 
Læs novellen Kirsebær
 

Lyden af et Hjerte

Novellen "Lyden af et Hjerte" er ikke mit eget værk, men en antologi som er et resultat af en novelle-konkurrence for Historier i Spil. Mit bidrag, Sentaku, stråler som et eksempel på min tidligste skrivekunst.

Antologien kan købes på Saxo

 

Fremmede Vande

"Fremmede Vande" er en novelle for de få - den blev udgivet i en selvudgivet antologi fra Forfatterskolen Viborg i 2018. Kopier sælges ikke, men kan måske opdrives, hvis man spørger omkring...