Om Mie Hald / Foredrag

Foredrag

Jeg skræddersyr gerne foredraget til det klassetrin/publikum eller forløb/kursus, jeg inviteres til. Hvis det ønskes, kan foredraget endda fokusere på selve skrivekunsten, der mestres af alle og ingen, i stedet for min personlige forfatterrejse. Skulle det ønskes kan der også holde et mini-kursus med øvelser implementeret i foredraget.
 
Jeg har herunder kategoriseret mit foredrag i to dele - bemærk, at det ikke er foredrag sat i kasser, men eksempler på, hvad jeg kan byde på. De to kan sagtens kombineres, eller vi kan tilpasse et foredrag efter ønske!
 

Min forfatterrejse

I dette foredrag fokuserer jeg på at fortælle, hvordan jeg gennem skrivning overvandt min generthed og fandt min egen stemme. Jeg fortæller anekdoter fra væsentlige tidspunkter i mit liv, der har været med til at forme mig som forfatterinde.
 
En oplæsning følger selvfølgelig med begge foredrag, men her vil stykket være længere eller fra to forskellige tekster, hvoraf den ene for eksempel kan være en uudgivet tekst, for at kaste lys over den ufærdige skriveprocess.
 

At skrive

Foredraget "At skrive" lægger mindre vægt på, at jeg fortæller om min skriverejse, og mere på at fortælle om selve skrivekunsten, eventuelt blandet med øvelser, der kan variere efter aldersgruppen og ønsket længde.
 
 
Uanset hvilket foredrag, du ønsker at samarbejde om, er jeg altid åben for debat og foreslag!

Pris

Den normale pris for forfatterforedrag ligger i de tusinde. Jeg er knap så erfaren og en del yngre end så mange andre forfattere, der kan vælges mellem, og skræddersyer med glæde prisen. Som udgangspunkt er prisen 500,-, men er der budget eller lignende, skal vi nok finde ud af noget.